Gezondheidstesten

Gezondheidstesten

Gezondheidstesten


We maken allemaal steeds meer gebruik van gezondheidstesten in ons leven.en de verwachting is dat deze in de toekomst steeds verder toe zullen nemen. De bekendste is misschien wel de zwangerschapstest, waarmee we vast kunnen stellen of iemand zwanger is of niet.  Maar ook andere gezondheidstesten vinden steeds meer hun weg naar onze huiskamers. De commerciële PCR coronatesten zijn inmiddels veelvuldig bekend vanwege de Coronacrisis (kijk bijvoorbeeld op sneltest Alkmaar of sneltesten Den Haag). Voor bedrijfstesten kijk je het beste op corona testen voor bedrijven (sneltest en PCR). Voor coronatesten op locatie kun je het beste gaan naar coronatesten op jouw locatie. Maar ook voor bijvoorbeeld een chlamydia soa test wordt van deze technologie gebruik gemaakt. Een andere soort gezondheidstest zijn de diverse bloedtesten. Hierbij zijn een aantal aantal testen in opmars. Denk hierbij aan:

  • Een prescan gezondheidstest voor vrouwen of mannen
  • Diverse vitamine bloedtesten
  • Genetische testen waarbij aan de hand van een groot aantal factoren vast kan worden gesteld welke genetische “foutjes” in de toekomst mogelijk voor problemen zouden kunnen gaan zorgen.
  • Bepaalde soa testen die enkel via het bloed kunnen worden getest, kijk hiervoor bijvoorbeeld op soa test Tilburg en soa testen Rotterdam.
BETROUWBAAR
GEBRUIKSVRIENDELIJK
SNELLE TERUGKOPPELING